KLAPKA GYÖRGY DUNA POLGÁRŐR EGYESÜLET

FELHÍVÁS POLGÁRŐR BIZTOSÍTÁSRA

2018. július 23. 15:14 - kempőr

brigetio_iv.jpg

Felhívás a IV. Brigetio Országúti nemzetközi kerékpár mezőnyverseny biztosítására.

A verseny ideje: 2018. augusztus 12., 10.00-13.30 óra között. A verseny fővédnöke: Dr. Molnár Attila polgármester

A biztosítás rendőrség és polgárőrség vonatkozásában megyei szintű rendezvény.

Milus Gábor r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes úr kérése: A kerékpárverseny útvonalának zökkenőmentes biztosításához a rendelkezésre álló rendőri erők mellett szükség van a polgárőrség bevonására, a kisebb útkereszteződések, kijelölt gyalog-átkelőhelyek közlekedésbiztonságának megóvása érdekében 45 fő polgárőr részvételére. Eligazítás a Komáromi Rendőrkapitányságon 08.00 órakor kezdődik, a rendezvény várható befejezése 15.00 órakor. 

A kerékpárverseny útvonala a Komáromi, a Tatai, az Oroszlányi és a Kisbéri Rendőrkapitányság illetékességi területét érinti, ezért elsősorban e rendőrkapitányságok illetékességi területein működő polgárőr egyesületektől várunk jelentkező polgárőröket.  

A verseny polgárőr biztosítása érdekében létrehozott szervező bizottságának összetétele:

Bedecs János Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke

Róth István Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tag

Sass László Klapka György Duna Polgárőr Egyesület elnöke

Jelentkezés a biztosítási feladatokra, további információk a szervező bizottság telefonszámán: 06306213244

A zavartalan lebonyolítás biztosítása érdekében 45 fő polgárőrre, önkéntes segítőre van szükségük a szervezőknek! Feladatok: 1. Polgárőr autókkal felvezetés és zárás. 2. Polgárőrökkel és önkéntesekkel verseny útvonalait keresztező utcák zárása, rajt-cél helyek biztosítása.

Felhívjuk a tagegyesületeket, a megyei polgárőröket, önkéntes segítőket, hogy minél nagyobb számban jelentkezzenek! /06306213244/

A verseny részletes leírása a linkre kattintva olvasható. http://brigetiosport.hu/wordpress/iv-brigetio-orszaguti-mezonyverseny/

 SZEREZŐ BIZOTTSÁG (06306213244)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komaromipolgarorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3814130291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása