KLAPKA GYÖRGY DUNA POLGÁRŐR EGYESÜLET

Tapssal köszönték meg a polgárőrök munkáját. /Dunaalmás, 2018.10.07./

2018. október 07. 17:25 - kempőr

img_20181007_080755.jpg

1998-ba kerültem kapcsolatba a polgárőrséggel, de még ilyen elementáris, spontán, elsöprő, polgárőrök munkáját dicsérő tapssal kifejezett tetszésnyilvánításban még nem volt részem. Ez most a mai kerékpárversenyt követően megtörtént.

  1. október 7.-én Dunaalmáson került megrendezésre a III. BRIGETIO Országúti Kerékpár és MTB Időfutam Bajnokság. Útvonala: Dunaalmás-Neszmély-Dunaszentmiklós-Szomód-Dunaalmás, versenytáv 23 és 14,4 km, program: 08:00 – 09:30 – rajtszámok átvétele, 09:30 – rajt 30 mp indításokkal, 13:00 – eredményhirdetés volt. Képes beszámoló itt nézhető meg!

A polgárőrök feladata volt a rajt-cél és a menetvonal fontosabb részein, kritikus pontokon a forgalom szabályozása, a versenyzők és a közúton közlekedők megóvása a balesetektől, a verseny zökkenőmentes biztosítása.

A kerékpárverseny polgárőr biztosítását, balesetmentesen, minden részt vevő és rendező megelégedésére, eredményesen teljesítettük. A verseny menetvonalán a közúti közlekedés rendjét sikerült fenntartani. Kisebb szabálysértéseket észleltek polgárőreink, de azokat megoldották. Káosz, fennakadás sehol sem volt. Ezúton is köszönöm a biztosítási feladatban részt vett egyesületi tagjaink precíz, szakszerű munkáját.

A rendezők a támogatóik jóvoltából valamennyi részt vevő, biztosító szervezet és a versenyzők, sportvezetőik részére ingyenes ebédet, üdítőt, kávét adtak. A rendezésen kívül az ellátásról is csak jókat lehetett mondani. Köszönjük, Sass László Klapka György Duna Polgárőr Egyesület elnök.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komaromipolgarorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7414287299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása